100. Yıl Sempozyumu Kayıt Formu Aydınlatma Metni

Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla Maliye Okullu Akademisyenler Topluluğu tarafından hazırlanmıştır.

Excel Programı kullanılarak 100. Yıl Sempozyumu Kayıt Formu ile Organizasyon Ve Etkinlik Yönetimi amacıyla Ad-Soyad, E- Posta Adresi, Telefon no, Meslek,  kayıt edilmekte ve kayıt işlemi Organizasyon birimi tarafından denetlenmektedir.  

Söz konusu kişisel veriler, Kanunun 5. maddesinde yer alan Açık Rızanın Alınması, Veri sorumlusunun meşru menfaatleri, Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması hukuki sebebine dayanarak Excel Programı yoluyla işlenmektedir.  

Söz konusu kişisel veriler aktarılmamaktadır.

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” göre Maliye Okullu Akademisyenler Topluluğu’nun Koza Cad. N:127/5 GOP Ankara adresine yazılı olarak veya kaydınızın teyit edildiği elektronik posta üzerinden memduh.aslan@kocaeli.edu.tr e-posta adresine iletebilirsiniz.  

Maliye Okullu Akademisyenler Topluluğu